Vrijstaande Villa’s

Welkom bij Buitengewoon Offem in Noordwijk. In deze eerste fase wachten 5 vrijstaande villa’s op hun nieuwe eigenaren, en het goede nieuws is dat al drie van hen hun toekomstige bewoners hebben gevonden. Deze villa’s zijn echt indrukwekkend, met veel ruimte. en de vrijheid om de indeling aan te passen aan jouw wensen. En het beste van alles? De bouw is al begonnen, dus in 2024 kun jij de sleutel ontvangen van je gloednieuwe droomhuis! Grijp deze unieke kans en maak van Buitengewoon Offem Noordwijk jouw thuis.

Over Buitengewoon Offem

Hier komen ca. 425 stijlvolle woningen, zowel koop als huur. In het sociale en middeldure segment en de vrije sector. Het aanbod is gevarieerd: van luxe villa’s tot karakteristieke herenhuizen en comfortabele appartementen.

Vrijstaande Villa

Uitgelicht: Bouwnummer 36

Wat deze villa echt bijzonder maakt, zijn de grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht, zowel beneden als boven. Met vier tot vijf (slaap)kamers verdeeld over twee verdiepingen, heb je hier volop mogelijkheden. Of je nu droomt van een ruime werkruimte of een speelkamer voor de kinderen, hier kun je je ideale leefruimte creëren.

  • Woonoppervlakte: 215 m²
  • Kaveloppervlakte: 526 m²
  • Aantal slaapkamers: 4-5

Sfeervol en elegant

De villa’s liggen in de “Landgoederenzone”, vlakbij het prachtige Landgoed Offem. Slechts gescheiden door de Woensdagsche Watering, kun je genieten van het rustige en groene landschap dat deze locatie te bieden heeft. En binnen slechts 10 minuten fietsen, bereik je het populaire strand van Noordwijk. 

Jonge buurtbewoners aan het woord

Buitengewoon Offem is onderdeel van de nieuwe wijk Offem-Zuid. Het al opgeleverde gedeelte heeft zich in twee jaar ontwikkeld tot een levendige buurt en een fijne woonplek voor jong en oud. Zo ook voor Jens (10) en Sophie (9), kinderen van makelaar Linda van der Meer. Ze vertellen hoe het is om hier te wonen.