Een verrassend stukje Noordwijk

Vlakbij de sfeervolle dorpskern van Noordwijk Binnen en op tien minuten fietsen van het strand, komt Buitenrijk. In totaal bouwen we hier ca. 425 woningen, zowel koop als huur. Het aanbod van Buitenrijk is gevarieerd: van riante (half)vrijstaande villa’s tot karakteristieke herenhuizen en comfortabele appartementen. De bouw van de eerste woningen is inmiddels in volle gang. 

De koopwoningen

We realiseren Buitenrijk in fases. De inschrijving voor de Landgoederenzone is op 7 april gesloten. Deze fase bestaat uit 22 bijzondere (half)vrijstaande villa’s en drie-onder-één-kapwoningen aan de Kweeklust en de Hogeweg. Ze zijn ontworpen door Van Manen en Hoogeveen Architecten en hebben allemaal een eigen karakter. Met vier of vijf (slaap)kamers, verdeeld over twee verdiepingen, zijn de indelingsmogelijkheden oneindig. Heeft u de verkoop gemist, maar toch interesse? Schrijf u dan via uw persoonlijke account in als reservekandidaat. Meer over de woningen leest u in het verkoopmagazine.

Toekomstig aanbod

De inschrijving voor de Landgoederenzone is onlangs gesloten. Inschrijven als reservekandidaat is nog mogelijk. Later volgt de verkoop en realisatie van circa 122 grondgebonden koopwoningen en 10 koopappartementen. Naast koopwoningen, komen er in Buitenrijk appartementen en grondgebonden woningen in het middeldure huursegment en het sociale huursegment. Op de hoogte blijven van toekomstig aanbod? Schrijf u dan in als geïnteresseerde

Sfeervolle hofjes en autoluwe straten

Net als in de omgeving vindt u in Buitenrijk straks veel groen, sfeervolle hofjes, gezellige Delftse stoepen en avontuurlijke speelplekken. De straten in de wijk zijn breed opgezet en, door de aanwezige parkeerhoven, autoluw. Dit alles maakt Buitenrijk een levendige wijk waar het fijn wonen is voor jong en oud.  Meer over de wijk leest u in het verkoopmagazine.

Jonge buurtbewoners aan het woord

Buitenrijk is onderdeel van de nieuwe wijk Offem-Zuid. Het al opgeleverde gedeelte heeft zich in twee jaar ontwikkeld tot een levendige buurt en een fijne woonplek voor jong en oud. Zo ook voor Jens (10) en Sophie (9), kinderen van makelaar Linda van der Meer. Ze vertellen hoe het is om hier te wonen.

Verzorgd en vertrouwd wonen in Het Gastenhuis

In Het Gastenhuis, een kleinschalige woon-/ zorgvoorziening waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis, komen twintig bescheiden appartementen voor mensen met dementie. Bijzonder aan Het Gastenhuis is dat het wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond.

Aantrekkelijke huurwoningen in Buitenrijk

In het eerste deelgebied van Buitenrijk komen 25 grondgebonden eengezinswoningen in de sociale huur. Hiernaast komt er aan de Beeklaan een appartementengebouw met ruimte voor 48 sociale huurappartementen. De sociale huurwoningen worden gebouwd in opdracht van Stek en t.z.t. aangeboden op Huren in Holland Rijnland.