Een verrassend stukje Noordwijk

Vlakbij de sfeervolle dorpskern van Noordwijk Binnen en op tien minuten fietsen van het strand, bouwen we Buitenrijk. In totaal komen hier ca. 425 woningen, zowel koop als huur. Het aanbod van Buitenrijk is gevarieerd: van riante (half)vrijstaande villa’s tot karakteristieke herenhuizen en comfortabele appartementen. De bouw van de eerste fase is in volle gang. Binnenkort gaat er nieuw aanbod in verkoop.

De koopwoningen

Elke woning in Buitenrijk is ontworpen door gerenommeerde architecten. Met extra veel aandacht voor bijzondere details, duurzaamheid en wooncomfort. Binnen creëren de hoge plafonds en vele grote ramen een oase van ruimte en licht. Met woonoppervlaktes variërend van ca. 130 m² tot 230 m² en veel indelingsvrijheid biedt Buitenrijk alle mogelijkheden om hier uw toekomstige droomhuis te creëren. Interesse in een woning? Neem vrijblijvend contact op met onze makelaars.

Toekomstig aanbod

De bouw van de eerste fase is bezig, er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Binnenkort start de verkoop van 22 (half)vrijstaande villa’s en drie-onder-één-kapwoningen aan de Kweeklust en Hogeweg. Hierna volgt de verkoop en realisatie van circa 122 grondgebonden koopwoningen en 10 koopappartementen. Op de hoogte blijven van toekomstig aanbod? Schrijf u dan in als geïnteresseerde.

Naast koopwoningen, komen er in Buitenrijk appartementen en grondgebonden woningen in het middeldure huursegment en het sociale huursegment

Sfeervolle hofjes en autoluwe straten

Net als in de omgeving vindt u in Buitenrijk straks veel groen, sfeervolle hofjes, gezellige Delftse stoepen en avontuurlijke speelplekken. De straten in de wijk zijn breed opgezet en, door de aanwezige parkeerhoven, autoluw. Dit alles maakt Buitenrijk een levendige wijk waar het fijn wonen is voor jong en oud.  

Jonge buurtbewoners aan het woord

Buitenrijk is onderdeel van de nieuwe wijk Offem-Zuid. Het al opgeleverde gedeelte heeft zich in twee jaar ontwikkeld tot een levendige buurt en een fijne woonplek voor jong en oud. Zo ook voor Jens (10) en Sophie (9), kinderen van makelaar Linda van der Meer. Ze vertellen hoe het is om hier te wonen.

Verzorgd en vertrouwd wonen in Het Gastenhuis

In Het Gastenhuis, een kleinschalige woon-/ zorgvoorziening waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis, komen twintig bescheiden appartementen voor mensen met dementie. Bijzonder aan Het Gastenhuis is dat het wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond.

Aantrekkelijke huurwoningen in Buitenrijk

In het eerste deelgebied van Buitenrijk komen 25 grondgebonden eengezinswoningen in de sociale huur. Hiernaast komt er aan de Beeklaan een appartementengebouw met ruimte voor 48 sociale huurappartementen. De sociale huurwoningen worden gebouwd in opdracht van Stek en t.z.t. aangeboden op Huren in Holland Rijnland.