Vrijuit wonen in Noordwijk

In Buitengewoon Offem komen in totaal circa 425 nieuwe koop- en huurwoningen. De bouw van herenhuizen start al in juli 2023. De in totaal 40 woningen variëren in woon- en kaveloppervlak en er komen zowel hoek- als tussenwoningen. Voor alle herenhuizen geldt dat ze worden gekenmerkt door hun karakteristieke uitstraling. Het authentieke metselwerk wordt afgewisseld met rijke details en fraai vormgegeven luifels. Alle herenhuizen beschikken over drie woonlagen, meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar de tuin en uitbreidingsopties (uitbouw en dakkapel). Het aanbod herenhuizen is onder te verdelen in drie hoofdtypen:

Herenhuis Linden

In de sfeervolle Nieuwe Voorstraat in Buitengewoon Offem worden 11 herenhuizen van het type ‘linden’ gebouwd. Ondanks dat dit type de meest bescheiden omvang heeft van de drie, biedt deze woning verrassend veel kamers, waardoor het ideaal is voor starters. Zo blijft er voldoende ruimte om te groeien en om verschillende functies aan de kamers toe te kennen, zoals een kantoor of hobbyruimte. 

Woonoppervlakte: 133 – 160 m2
Kaveloppervlakte: 111 – 201 m2
Slaapkamers: 3 – 4

Herenhuis Eiken

Er worden 14 herenhuizen van het type ‘eiken’ gebouwd. De ruimte en het aantal kamers is ideaal voor gezinnen. Daarnaast heeft de woning een prachtige tuin, waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen genieten van ontspannende momenten in de buitenlucht.

Woonoppervlakte: 138 – 173 m2
Kaveloppervlakte: 135 – 185 m2
Slaapkamers: 3 – 4

Herenhuis Platanen

In Buitengewoon Offem worden 15 herenhuizen van het type ‘platanen’ gebouwd. Deze woning is perfect geschikt voor verschillende soorten bewoners vanwege de ruime indeling en veelzijdige functies. Met meerdere ruime kamers kunnen gezinnen genieten van voldoende privacy en comfort, terwijl singles en stellen de extra ruimte kunnen benutten voor een thuiskantoor, hobbyruimte of gastenkamer. 

Woonoppervlakte: 140 – 168 m2
Kaveloppervlakte: 126 – 185 m2
Slaapkamers: 3 – 4