Drie- en vier-onder-één-kapwoningen

In Buitengewoon Offem komen ca. 425 stijlvolle woningen, zowel koop als huur. In het sociale en middeldure segment en de vrije sector. Het aanbod is gevarieerd: van luxe villa’s tot karakteristieke herenhuizen en comfortabele appartementen. 

Koopwoningen

Elke woning is door gerenommeerde architecten ontworpen, en heeft een eigen karakter. Binnen kunt u genieten van veel ruimte en grote ramen die zorgen voor veel licht. Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle woning in een veelzijdige omgeving, is het aanbod van Buitengewoon Offem precies wat u zoekt. 

Toekomstig aanbod

Wat komt er nog aan

De bouw van 81 koopwoningen uit de Weidezone en Kernzone start al in 2023. Later volgt de realisatie van circa 110 grondgebonden koopwoningen, 10 koopappartementen, en circa 75 appartementen in het middeldure huursegment. Net als in het eerste deelgebied worden ook in het laatste deelgebied sociale huurwoningen gerealiseerd. Op de hoogte blijven van toekomstig aanbod? Maak dan een persoonlijk account aan bij inschrijven

Sfeervol en elegant

Net als in de omgeving, vindt u in Buitengewoon Offem straks sfeervolle hofjes en mooie leilindes in de straat. Ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug. De straten in de wijk zijn breed opgezet en autoluw.  

Jonge buurtbewoners aan het woord

Buitengewoon Offem is onderdeel van de nieuwe wijk Offem-Zuid. Het al opgeleverde gedeelte heeft zich in twee jaar ontwikkeld tot een levendige buurt en een fijne woonplek voor jong en oud. Zo ook voor Jens (10) en Sophie (9), kinderen van makelaar Linda van der Meer. Ze vertellen hoe het is om hier te wonen.

Verzorgd en vertrouwd wonen in het Gastenhuis

In Het Gastenhuis, een kleinschalige woon-/ zorgvoorziening – waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis – komen 20 bescheiden appartementen voor mensen met dementie. Bijzonder aan Het Gastenhuis is dat het wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond.

Aantrekkelijke huurwoningen in Buitengewoon Offem

Naast koopwoningen, komen er in het eerste deelgebied ook 25 grondgebonden eengezinswoningen in de sociale huur. Hiernaast komt er aan de Beeklaan een appartementengebouw met ruimte voor 48 sociale huurappartementen. In deelgebied twee worden hier nog eens circa 55 sociale huurwoningen aan toegevoegd. De sociale huurwoningen worden t.z.t. aangeboden op Huren in Holland Rijnland.